Ny skribent for Botti.no – men Bacchusian Delights lever videre!

I slutten av mars i år ble jeg presentert som ny skribent for Botti.no. For de som ikke allerede kjenner Botti, er dette et av de beste nettstedene for vin i Norge. Det kan virkelig anbefales å følge disse nettsidene, hvor det blant annet publiseres omtaler av og smaksnotater til alle nyhetslanseringer på Vinmonopolet. På Botti.no finner man også mange spennende fagartikler og produsentomtaler.

Rent praktisk betyr engasjementet hos Botti at mine smaksnotater i forbindelse med Vinmonopolets nyhetslanseringer fremover kommer til å publiseres utelukkende på Botti.no. Jeg kommer også til å publisere artikler og annet hos Botti. Men la meg raskt skyte inn her at Bacchusian Delights i høyeste grad fortsatt er levende og at jeg også i fortsettelsen kommer til å publisere fagartikler, produsentomtaler, vintips og mye annet her. Så det er bare å følge med!

Jeg har allerede rukket å levere noen fagartikler til Botti, samt mange smaksnotater til spesiallanseringen av tyske viner i april og til lanseringen i bestillingsutvalget på Vinmonopolet som finner sted i morgen, onsdag 5. mai 2021.

I forbindelse med nyhetslanseringen i bestillingsutvalget i mai 2021 har André Brattland, Rune Wasshaug og jeg smakt oss gjennom hundrevis av vinene som lanseres enten som nyheter eller årgangsendringer.

Du kan lese en artikkel om BU-lanseringen i mai og noen utvalgte smaksnotater ved å følge lenken under. Ved å tegne et medlemskap hos Botti.no vil du få full tilgang til all redaksjonell omtale av Vinmonopolets nyhetslanseringer, inkludert lanseringen i mai.

Én tanke

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s